Termékeink

"AZJunior" vezérlőkészülék az alkohol adagolásához több adagolón keresztül

A mechanizmus egy konzolból és egy aktiváló gyűrűből áll. Lehetőség van akár 100 különböző tétel programozására, továbbá az elemenkénti adagolók száma nem korlátozott. A konzolok, gombok megnyomásával az AZJuniornak lehetősége van 4 típusú norma kiválasztására, de mindig az első megadott normát (vodka, jäger, jack, rum ... 0.04, martini 0,1, bor 0,2) veszi alapul.

Az adagolók biztonságos lezárásához helyezzük el az AZBAR SEAL egy alkalommal használható műanyag fóliát az adagoló fölött. Ezáltal megakadályozzuk, hogy a bárki kivegyen vagy hozzáadjon bármit is az üvegből. A vendéglátóhely tulajdonosa által kiválasztott és telepített központi szoftver (kassza, laptop, kasszától független számítógép) a számításhoz és a szabványosításhoz használatos. Elszámolásnál a tulajdonos betekintést nyer a pontos kitöltött ital mennyiségébe (darabonként és normatívánként), az egyes italokra vonatkozó egyedi áron, és végül az kitöltött italok összárára, amely lehetővé teszi számára, hogy ellenőrizze a készülékbe beütött italokat.

Koktéltoronycsap 

Az AZ200 a vezérlőbillentyűzetből, a 64 csővezetékes toronycsapból és italtároló tartályokbol áll. A raktárban lévő alkohol mennyisége az objektum igényeitől függ. A raktár nagysága és a rendszerben tárolt alkohol mennyisége nincs korlátozva.

255 különböző típusú koktél, keverék stb. programozható a vezérlő billentyűzeten.

A koktéltorony képes akár egyfajta alkoholos vagy alkoholmentes ital kitöltésére, de ezek koktélba történő mixelését is elvégezhetjük a megadott receptúra és beállításokszerint, amely ismét csakis a vendéglátóhely tulajdonosának kívánságaitól függ. Az AZGuna-hoz hasonlóan a sávok száma báronként független a raktártól, mert minden összekapcsolható.

A koktéltornyokat a kitölthető ital mennyisége szerint rangsorolják, azaz 16, 24, 32, 40, 48, 56, 64. Lehetőség van 16 koktéltorony bövitésére is 64 különböző típusú italra.

Keverés közben az ízek és italok nem keverednek, mivel minden italnak saját csöve és kifolyónyílása van. Továbbá, a italok kitöltése után egy érzékelő közepén 0,01 öblítővizet szabadít fel, hogy elkerülje az italok izének és a színek keveredését.

"AZ-200" Vezérlőbillentyűzet

Biztosítja az ideális italellenőrzési rendszer hatékony és eredményes működését. Válasszon egy terméket a AZ200 vezérlő billentyűzeten, helyezze be a programozható adagolót az aktivátorgyűrűbe és az italtermék automatikusan kitöltésre kerül, a vezérlő ezután automatikusan rögzíti a termék típusát, annak mennyiségét, a terméket elkészítő alkalmazottat és az aktuális italtermék árát, továbbá frissíti a leltárat.

Az AZ200 az összes koktél kitöltési folyamatát vezérli: ha nem tudja, hogy milyen italt töltsön ki, az AZ200 megmondja, hogy melyik italt tartalmazó üveget használja. Ha nem a megfelelő palackot használja, akkor nem fog tudni önteni mert a vezérlőrenszer csak a megadott és beálitott recept szerint engedélyezi a kitöltést. Az AZ200 vezérlő az összes létesítményben értékesített termékeket is kezeli. A bárműveletek teljes kezelési rendszerét, valamennyi tranzakció összegét és nyilvántartását, továbbá a tranzakciókat a pénztárgépre küldheti.

AZGun-gun (pisztoly) 10-16 különböző alkoholos és alkoholmentes ital kitöltésére

Egy konzolból áll, amely szabályozó kimeneti szelepekkel és elektronikusan vezérelt pisztollyal rendelkezik.

A pisztoly gombokkal rendelkezik, megnyomásukkal alapértelmezés szerint alkoholos vagy alkoholmentes italokat tölt ki, a megadott beállítás szerint.

Az AZGun az AZ200 vezérlőbillentyűzethez csatlakozik, amely számolja és regisztrálja az alkoholos vagy üdítőitalok típusát és mennyiségét.

Az italokat a raktárban tárolják és közvetlenül az AZGun-hoz csatlakoztatják csövekkel. A raktárból egy csőhöz csatlakoztatható eszközök száma nem korlátozott. Tehát, ha egy raktárat állítunk össze italokkal, több eszközt is elhelyezhetünk, amelyek bárhol megtalálhatók a vendéglátóhelyen belül vagy kívül.

Itt is az AZ Központi bérszámfejtőt használjuk.

Sör és Bor csapok

Sörök illetve borok nagy mennyiségű forgalmazása esetén ajánlott készülék.

AZ Sörcsap áramlás számolóval:

AZ-200 Vezérlő billentyűzet 4 program futtatására képes (ez a csapoknál érvényes).

Lehetőség van minden sör- és boradagolóhoz áramlásmérő beépítésére, ez nem csak saját rendszereinkre, hanem bármilyen sörcsapra/boradagolóra alkalmatható.

A rendszer összeköthető a pénztárral vagy a POS rendszerrel

MIÉRT "AZBARPLUS" RENDSZER?

  • A szabad kézzel történő öntés nagyon szépnek tűnik, de nem pontos, és nagy veszteséggel jár.
  • Rendszerünkkel 15-30% -os nyereségre tehet szert, a szabad ital kitöltéssel szemben. (Számítás egy 100 000Ft-os átlagos értékesítés alapján)
  • Az értékesítés és a készlet ellenőrzése egy gombnyomással történik.
  • Az elszámolás egy nagyobb party, csoport, vagy lakodalom után néhány másodpercig tart.(Amennyiben rendszerünket a pénztárgéppel, vagy POS rendszerrel szinkronizáljuk)
  • Az ügyfelek mindig pontosan azt kapják, amiért fizettek.
  • Teljes ellenőrzés minden kitöltött ital felett
  • Felgyorsítja a bárokban lévő kiszolgálást. (Egy koktél elkészítése 2-3 másodperc, így a pultosnak csak a díszítéssel kell foglalkoznia.)
  • Készletgazdálkodás egy gombnyomással
  • A rendszer visszatéríti a befektetést, ugyanis a annak használata meggátolja a szabad töltésnél keletkező veszteséget.